top of page
WhatsApp Image 2021-09-07 at 09.47.12 (10).jpeg

L'Anna Povo

Una rebel de la moda

A l'Anna li agrada portar la contrària. Ha estat així sempre, desde que en 1986 va decidir fer la primera col.lecció de samarretes. 

I des d'aleshores no ha parat de sorprendre'ns amb els seus dissenys: Colls impossibles, cremalleres irregulars, colors inesperats i a la contra de les tendències generalistes, talls assimètrics que no deixen indiferent; aquest és l'estil Anna Povo.


La primera botiga la va obrir al Born, des de 1998 fins al 2019, quan es va traslladar a la botiga actual, al cor de Gràcia.
 

Els dissenys de l'Anna combinen la simplicitat amb detalls únics que fan que les peces siguin atemporals i genuïnes. Trobaràs que sovint utilitza botons amb materials nobles, o dissenyats per ella per a aquella peça en concret. Altres vegades et trobes una cremallera que aparentment no hi hauria de ser, i que al final t'adones que li dona tot el sentit a la peça.

Però el que més caracteritza l'Anna són els seus colls, que són un món apart. Sovint, s'endinsa tant dins un coll que fa que hi passin coses que no s'entenen fins que et proves la peça. És en aquell moment màgic que aquell coll enmarca el rostre, que la persona i aquell model es reconeixen l'un per l'altre.

 

I és que amb l'Anna no saps mai què et trobaràs, però segur que serà confeccionat en altíssima calitat, amb materials de proximitat i si pot ser d'origen natural, però sobretot amb "molt de carinyu", com diu ella, sense perdre aquella rebeldia que la caracteritza.

bottom of page